Latvijas hokeja izlase apmāca bērnunama audzēkņus slidot prasmē

Šī gada 19. aprīlī „Pieredzes diena” tika rīkota kopā ar Latvijas hokeja izlasi, kuras laikā bērnu nama audzēkņiem bija iespēja roku - rokā slidot ar sev vismīļāko hokejistu, izaicināt vārtsargu un iemest uzvaras ripu, uzdot sev interesējošos jautājumus, kā arī gūt sev tik vērtīgās zināšanas - kā kļūt par labu sportistu.

Kā atzina Rīgas pašvaldības bērnu nama „Ilga” audzēkņi, pēc šī pasākuma bērni ir kļuvuši par vēl lielākiem hokeja faniem, un viņi ar nepacietību gaida iespēju apmeklēt Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēles. Kā jau tika ziņots iepriekš, Latvijas hokeja federācija ir sarūpējusi pārsteiguma balvas visiem bērnu nama audzēkņiem – iespēju bez maksas apmeklēt Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēli hokejā – Latvija – Francija, šī gada 21.aprīlī.

Kampaņas organizatori hokejistiem, kā akcijas labdariem, dāvināja Māra Kiseļova radīto fotoalbumu „Taureņa efekts, savukārt bērni Latvijas hokeja izlasei pasniedza laimes akmentiņus ar pašu gleznotu Latvijas karogu un hokejista prototipu uz tā, ar veiksmes vēlējumiem un sajūtām, ka šī „Pieredzes diena” būs kopā ar viņiem uz mūžu.  „Pieredzes diena” pierādīja, ka bērni ir apbrīnojamas enerģijas un talantu pārpilni. Vajag tikai to saskatīt un pareizi virzīt – ar labestību, sirds siltumu un dvēseliskām sarunām, sniedzot pozitīvus piemērus atdarināšanai. Dodot cerību rītdienai, un apziņu, ka arī viņi ir gaidīti mūsdienu sabiedrībā.

Īpašs paldies „Pieredzes dienas” tapšanā, Latvijas hokeja federācijas preses sekretārei Vitai Ļebedevai.

Комментариев нет:

Отправить комментарий